Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش بازرگانی خبرگزاری مهر، امروزه فناوری کامپیوتر نقش بسیار مهمی در زندگی روزمره انسان‌ها دارد. از این رو، در اکثر رشته‌های دانشگاهی بخصوص رشته‌های مهندسی با بکارگیری قدرت‌های فناوری کامپیوتر شاهد بهبودها و پیشرفت‌های چشمگیری هستیم. دنیای کامپیوتر به دو دسته کلی سخت‌افزار و نرم‌افزار دسته‌بندی می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

برای ایجاد نرم‌افزار برای کاربردهای مختلف در کلیه رشته‌ها نیاز به آموزش و بکارگیری زبان برنامه‌نویسی است. همین دلایل باعث جذاب شدن آموزش و یادگیری برنامه نویسی و همچنین افزایش تقاضا برای استخدام برنامه نویس شده است.

مهمترین و اساسی‌ترین قدم در آموزش برنامه نویسی کامپیوتر، یادگیری مفاهیم مربوط به تفکر الگوریتمی است. آموزش مبانی برنامه نویسی موضوعی است که در ادامه قصد داریم بیشتر به آن بپردازیم.

تعریف مبانی کامپیوتر و اهمیت آن:

در واقع اصول ابتدایی برنامه نویسی انسان را وادار به یادگیری با کامپیوترها کرد و بعد از آن برای تبدیل ایده‌ها به مرحله‌ی اجرایی، باعث ایجاد طیفی بزرگ در صنعت نرم افزار شد که همان مبانی برنامه نویسی را برای همگان یادآور می‌شود.

ما برای استفاده از قابلیت‌های کامپیوتر نیاز داریم که برنامه نویسی بلد باشیم و مفاهیم اولیه آن را بلد باشیم و اگر بخواهیم آن را ادامه بدهیم باید به صورت حرفه‌ای در این زمینه فعالیت کنیم.

از موارد بسیار مهمی که می‌توانیم از آن یاد ببریم تا اهمیت برنامه نویسی برایمان روشن‌تر شود به این صورت خواهد بود:

تمام دنیا به این سمت در حال حرکت هستند.

تکنولوژی در حال پیشرفت است.

نداشتن سواد کامپیوتر، شما را فردی بی سواد اعلام خواهد کرد.

برنامه نویسی، درآمد خیلی خوبی دارد. هم در ایران و هم در خارج از ایران

با داشتن دانش برنامه نویسی می‌توانید تمام ایده‌هایتان را به واقعیت تبدیل کنید.

می‌توانید کارآفرین شوید و برای خودتان تیمی را راه اندازی کنید.

با یادگیری برنامه نویسی به افرادی صبور و باحوصله تبدیل خواهید شد.

تاریخچه برنامه نویسی چیست و چگونه آغاز شد؟

در ابتدا با کامپیوتر با زبان ماشین که همان ۰ و ۱ بود (همان عددهای باینری) صحبت می‌شد و کار بسیار سخت و زمانبری بود. به همین دلیل به فکر ایجاد یک زبان برنامه نویسی دیگری شدند به نام زبان اسمبلی.

خب اوضاع کمی بهتر شد و برنامه نویسان نیازی نداشتند از رشته‌های طولانی باینری استفاده کنند. به این صورت که برای بخش‌های مختلف توابع و دستوراتی را قرار دادند که به زبان انسان کمی نزدیک بود و می‌توانستیم با آن راحت کار کنیم. اما هنوز هم مشکلی وجود داشت. باز هم دستورات طولانی بودند و پیچیدگی داشتند.

به چه زبانی باید با کامپیوترها صحبت کنیم؟

در واقع باید بتوانیم با زبان کامپیوترها آشنا باشیم و با آن زبان با آنها صحبت کنیم. چرا که کامپیوترها فقط زبان مخصوص به خودشان را می‌فهمند.

این مورد بستگی به سخت افزارها دارد که به وسیله سخت افزارها بتوانیم زبان‌هایی را به کامپیوتر بشناسیم و باز هم در نهایت باید به زبان کامپیوتر نزدیکش کنیم.

چرا برنامه نویسی C را یاد بگیریم؟

برنامه نویسی چیست و چه کاربردی دارد؟ زبان برنامه نویسی C برای دانش آموزان و متخصصان شاغل برای تبدیل شدن به یک مهندس نرم افزار عالی به خصوص زمانی که در دامنه توسعه نرم افزار کار می‌کنند، ضروری است. من برخی از مزایای کلیدی یادگیری برنامه نویسی C را فهرست می‌کنم:

۱- آسان برای یادگیری

۲- زبان ساختار یافته

۳- برنامه‌های کارآمد تولید می‌کند

۴- می‌تواند فعالیت‌های سطح پایین را انجام دهد

۵- می‌توان آن را بر روی انواع پلتفرم‌های کامپیوتری کامپایل کرد

حقایقی در مورد سی

C برای نوشتن یک سیستم عامل به نام یونیکس اختراع شد.

C جانشین زبان B است که در اوایل دهه ۱۹۷۰ معرفی شد.

این زبان در سال ۱۹۸۸ توسط مؤسسه استاندارد ملی آمریکا (ANSI) رسمی شد.

سیستم عامل یونیکس کاملاً به زبان C نوشته شده بود.

امروزه C پرکاربردترین و محبوب ترین زبان برنامه نویسی سیستم است.

اکثر نرم افزارهای پیشرفته با استفاده از C پیاده سازی شده اند.

زبان‌های برنامه نویسی مرتبط با زبان C

برنامه نویسی چیست و چه کاربردی دارد C به طور مستقیم و غیرمستقیم بر بسیاری از زبان‌های یرنامه نویسی کامپیوتر بعدی مانند C#، D، Go، Java، JavaScript، Limbo، LPC، Perl، PHP، Python و پوسته C یونیکس تأثیر گذاشته است. فراگیرترین تأثیر نحوی بوده است. همه زبان‌های ذکر شده دستور و نحو بیان C را با سیستم‌های نوع، مدل‌های داده، و یا ساختارهای برنامه در مقیاس بزرگ ترکیب می‌کنند که گاهی اوقات به شدت با زبان C متفاوت است.

برنامه نویسی چیست و چه کاربردی دارد علاوه بر C++ و Objective-C، Ch، Cilk و Unified Parallel C تقریباً ابرمجموعه های C هستند.

در این مطلب سعی شد مبانی و اصول اولیه یادگیری برنامه نویسی مورد بررسی قرار گیرد. امیدوارم که مطالعه این مطلب برای شما مفید بوده باشد.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری مهر در محتوای آن هیچ نظری ندارد.

کد خبر 5485465

منبع: مهر

کلیدواژه: تولید نرم افزار کسب و کار استخدام خرید آنلاین هواوی بلیت هواپیما مهدی خطیبی کسب و کارهای اینترنتی قهوه گروه خودروسازی سایپا دوربین مدار بسته گروه صنعتی ایران خودرو ایران خودرو لیزر کسب و کار فرش دستبافت شیراز یادگیری برنامه نویسی برنامه نویسی چیست زبان برنامه نویسی نرم افزار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۶۱۴۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چگونه دمای گوشی را پایین بیاوریم؟

در صورتی که گوشی اعلان افزایش دما به کاربر نشان ندهد و کاربر همچنان با دمای بالا با گوشی کار کند، احتمال انفجار یا آتش گرفتن گوشی وجود خواهد داشت.

به گزارش آنا؛ استفاده طولانی مدت از تلفن همراه یا پردازش‌های سنگین گوشی نظیر بازی کردن یا خروجی گرفتن فیلم یا محتوا و همچنین استفاده طولانی مدت از آن هنگام شارژ کردن، باعث بالا رفتن دمای گوشی و افزایش چند برابری مصرف باتری خواهد شد.

از دیگر مواردی که ممکن است دمای گوشی را بالا ببرد به‌روزرسانی گوشی یا استفاده از نرم افزار‌های قدیمی که ایرادات آن توسط توسعه دهنده برطرف نشده است.

در بخش سخت افزاری نیز استفاده دائمی از داده‌های تلفن همراه و همچنین اتصال مداوم بلوتوث گوشی به دستگاه‌هایی مانند ساعت یا هدفون می‌تواند دمای گوشی را تا حد بسیار زیادی بالا ببرد. فیلمبرداری یا فعال بودن مداوم دوربین گوشی نیز دیگر عاملی است که علاوه بر خالی کردن باتری گوشی می‌تواند دمای گوشی را به شدت بالا ببرد چرا که همزمان پردازنده و دوربین با یکدیگر فعالیت دارند و به این ترتیب دمای دستگاه به شدت افزایش پیدا می‌کند.

علاوه بر این استفاده از گوشی در محیط‌های بسیار گرم یا قرار دادن گوشی در معرض نور مستقیم خورشید می‌تواند دمای گوشی را بالا ببرد. داغ شدن گوشی جدا از احتمال آسیب رساندن به دست کاربر و یا خطر انفجار گوشی، در صورت مداوم بودن این موضوع می‌تواند به پردازنده و قطعات سخت افزاری گوشی آسیب جدی وارد کند.

پایین آوردن دمای تلفن در هنگام شارژ

برای پایین آوردن دمای تلفن در زمان شارژ کاربر بهتر است گوشی خود را از شبکه وای فای یا داده تلفن همراه قطع کند و علاوه بر این اتصال گوشی به دستگاه‌های دارای بلوتوث نیز بهتر است به طور کامل قطع شده باشد.

گفتنی است که استفاده از شارژر‌های بیسیم و همچنین شارژر‌هایی با ولتاژ بالاتر از توان گوشی یا آدابتور‌های متفرقه نیز می‌تواند دمای گوشی را تا حد زیادی بالا ببرد که دلیل آن فشار آمدن به برد شارژ و باتری گوشی است.

نحوه صحیح شارژ کردن باتری گوشی

برای جلوگیری از افزایش دمای گوشی هنگام شارژ کردن بهتر است آن را در بازه بین ۲۰ تا ۸۰ درصد شارژ کنند؛ این بازه همان بازه سلامت باتری گوشی است که توسط شرکت‌های سازنده تلفن همراه نیز تایید شده است. در صورت شارژ در این بازه، گوشی هرگز داغ نخواهد شد و کاربر می‌تواند پس از شارژ از گوشی خود به طور کامل استفاده کند.

پایین آوردن دمای گوشی در هنگام بازی یا پردازش سنگین

به طور کلی اجرای بازی‌های آنلاین یا دارای گرافیک بالا یکی از اصلی‌ترین دلایل بالا رفتن دمای گوشی و آسیب رسیدن به باتری است. برای کاهش دمای گوشی در هنگام بازی کاربر نباید گوشی را به شارژ متصل کند چرا که این کار به باتری گوشی فشار بسیار زیادی وارد می‌کند و باتری گوشی حرارت بالایی را از خود خارج می‌کند. جدا از این بهتر است کاربران هنگام اجرای بازی‌های سنگین یا اینترنتی گوشی خود را از قاب محافظ خارج کنند تا پردازنده گوشی بتواند حرارت را از گوشی خارج کند و گوشی با دمای محیط سازگار شود.

گفتنی است که برخی شرکت‌های تولید کننده لوازم گیمینگ فن‌های خنک کننده‌ای را تولید کرده اند که حتی برخی از آن‌ها می‌تواند دمای گوشی را به زیر حالت عادی بیاورد و به این ترتیب از رسیدن آسیب به گوشی جلوگیری شود.

جلوگیری از داغ شدن گوشی در نور آفتاب

استفاده از گوشی در فضای باز و به خصوص زیر نور آفتاب یکی از عوامل اصلی برای بالا بردن گرمای گوشی است چرا که در این شرایط گوشی به طور خودکار نور صفحه نمایشگر را تا انتها افزایش خواهد داد و به این ترتیب مصرف باتری و دمای گوشی بالا خواهد رفت.

علاوه بر این تابش نور خورشید بر گوشی باعث افزایش بسیار زیاد دمای گوشی خواهد شد و سلامت و عمر باتری و پردازنده گوشی را نیز تحت تاثیر قرار خواهد داد. بهتر است کاربران زیر نور مستقیم و در دمای بالا از گوشی خود استفاده زیادی نداشته باشند و یا در صورت نیاز به محیط دارای سایه مراجعه کنند.

نرم افزار‌های عامل افزایش دما گوشی

برخی از نرم افزار‌ها که در پس زمینه فعالیت دارند می‌توانند دمای گوشی کاربر را افزایش دهند چرا که این نرم افزار‌ها به طور مداوم در حال به‌روزرسانی اطلاعات خود هستند و به این ترتیب بخش زیادی از توانایی پردازش و همچنین حافظه رام دستگاه را درگیر خواهند کرد و به این ترتیب دمای گوشی نیز افزایش خواهد یافت. برای غیر فعال کردن دسترسی به پردازش پس زمینه کافی است کاربر وارد تنظیمات نرم افزار‌ها از بخش تنظیمات گوشی شده و با پیدا کردن نرم افزار‌های کم استفاده خود اقدام به خاموش کردن پردازش پس زمینه آن‌ها کند.

کند شدن گوشی و افزایش دما حتی در مصارف عادی و روزمره هم خبر از درگیر شدن حافظه و پردازشکر به صورت همزمان می‌دهند که دلیل نرم افزاری آن ویروسی شدن گوشی است. برای رفع این مشکل بهتر است ابتدا کاربر یک نرم افزار آنتی ویروس برای گوشی خود نصب کند و در صورتی که مشکل برطرف نشد، کاربر باید به طور کامل اطلاعات گوشی را حذف و تلفن خود را در حالت کارخانه راه اندازی کند.

پر بودن گوشی باعث افزایش دما می‌شود

هنگامی که یک گوشی موبایل حافظه کافی نداشته باشد، پردازشگر نمی‌تواند پردازش‌های خرد یا همان اطلاعات کش را ذخیره کند و بنابراین به پردازنده فشار زیادی وارد خواهد شد که در نهایت این فشار خود را در قالب افزایش دمای پردازنده نمایش خواهد داد.

به طور کلی گوشی‌های هوشمند جدید با افزایش دما و رسیدن به دمای خطرناک برای گوشی، مانع از استفاده کاربر از گوشی می‌شود و کاربر در این شرایط اعلان رسیدن گوشی به دمای بسیار بالا را دریافت خواهد کرد. در این صورت کاربر باید گوشی را از شارژ قطع کرده (هرچند که گوشی به صورت خودکار مانع از شارژ شدن می‌شود) و گوشی را محیطی سرد و بدون قاب قرار دهد. گفتنی است در صورتی که گوشی اعلان افزایش دما به کاربر نشان ندهد و کاربر همچنان با دمای بالا با گوشی کار کند، احتمال انفجار یا آتش گرفتن گوشی وجود خواهد داشت.

دیگر خبرها

  • آشنایی با جانشین یورگن کلوپ در لیورپول؛ قمار پر ریسک؟
  • راهنمای خرید کتاب 504 + معرفی و دانلود 504
  • چگونه دمای گوشی را پایین بیاوریم؟
  • اتفاق باورنکردنی که باعث شد مورایس مسلمان شود | او گفت می‌خواهم مسلمان شوم، باید از کجا شروع کنم؟ | ماجرای مشاور مذهبی با آشنایی کامل به زبان انگلیسی
  • برنامه‌های هفته عقیدتی سیاسی سپاه در استان تهران تشریح شد
  • مبانی تئوری و فکری محکم اسلام علت ماندگاری انقلاب اسلامی است
  • چرا باید در کسب و کار خود از نرم افزار مالی استفاده کنیم؟
  • «مقرأة الحرمین»؛ طرح آموزش قرآن به ۶ زبان زنده دنیا
  • (ویدئو) سکانس خنده‌دار از حرف زدن نعیمه نظام‌دوست به زبان روسی
  • برنامه‌نویسی، زندگی را هدایت می‌کند | گفت‌وگوی همشهری با مخترع زبان برنامه‌نویسی روبی