Web Analytics Made Easy - Statcounter

آرمین جوادی روز شنبه در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا بابیان اینکه دانش آموزان درس ریاضی را بیشتر به‌صورت نظری و مسائل محض فرامی‌گیرند، افزود: آن‌ها مهارت مدل‌سازی و کاربرد ریاضی در حل مسائل دنیای واقعی را چندان فرانمی‌گیرند و همین امر به ایجاد چالش‌هایی مانند آشنا نشدن پایه‌ای و مفهومی با ریاضی منجر می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اظهار داشت: آشنایی دانش آموزان بامهارت برنامه‌نویسی به‌ویژه زبان‌های ساده مانند "پایتون" و "اسکرچ"، کد نویسی و طراحی الگوریتم به آن‌ها برای پیدا کردن بهترین راه‌حل جهت حل مساله ریاضی کمک می‌کند.

پایتون (Python) از ساده‌ترین زبان‌های برنامه‌نویسی برای خواندن و یادگیری محسوب می‌شود، اسکرَچ (Scratch) نیز یک زبان برنامه‌نویسی تصویری است که برای کودکان طراحی‌شده است.

این استاد دانشگاه بابیان اینکه در زمان حاضر، برنامه‌نویسی فقط در دوره متوسطه و به‌صورت محدود به دانش آموزان کشورمان آموزش داده می‌شود، اظهار داشت: این در حالی است که در برخی از کشورها این مهارت از سنین پایین‌تر و به‌صورت گسترده‌تر آموزش داده می‌شود.

وی بابیان اینکه آموزش زبان برنامه‌نویسی اسکرچ از کلاس چهارم ابتدایی امکان‌پذیر است، تأکید کرد: این زبان برنامه‌نویسی برای دانش آموزان بسیار ساده و مفید است و به آموزش مفاهیم ریاضی و حل مسائل کاربردی کمک زیادی می‌کند.

جوادی با اشاره به اینکه ابزار برنامه‌نویسی و مفاهیم ریاضی ۲ بال اصلی آموزش ریاضی هستند، تصریح کرد: لازم است که آموزش مهارت برنامه‌نویسی از سنین پایین‌تر وارد نظام آموزشی کشورمان شود زیرا امروزه دنیا به سمت علم داده و هوش مصنوعی حرکت می‌کند و یادگیری چنین مفاهیم و مهارت‌هایی به پیشرفت دانش و فناوری کشورها منجر می‌شود.

وی با تأکید بر اینکه لازم است نظام آموزشی کشور در این زمینه بازنگری شود، اضافه کرد: بیشتر معلمان ریاضی نیز با این مبحث چندان آشنا نیستند و لازم است دوره‌های آموزشی موردنیاز برای آن‌ها ارائه شود.

وی با اشاره به اجرای طرح کشوری آموزش مهارت برنامه‌نویسی دانش آموزان پایه‌های چهارم تا دوازدهم ، گفت: این طرح با همکاری سازمان فناوری اطلاعات، خانه ریاضیات اصفهان و دانشگاه صنعتی اصفهان باهدف آموزش دانش آموزان به‌ویژه در مناطق محروم و کشف استعدادها در نقاط مختلف کشور و توانمندسازی آن‌ها در حال اجراست.

این استاد دانشگاه بابیان اینکه در این طرح دانش آموزان با چند زبان برنامه‌نویسی ساده مانند پایتون و اسکرچ آشنا می‌شوند، افزود: آن‌ها با کسب مهارت برنامه‌نویسی می‌توانند از آن برای حل مسائل ریاضی و مدل‌سازی برای مسائل کاربردی استفاده کنند.

وی هدف از اجرای این طرح را آموزش مدل‌سازی برای حل مساله با برنامه‌نویسی و سپس آشنا کردن دانش آموزان با مباحثی مانند علم داده و تولید برنامه‌های کاربردی تلفن همراه عنوان و خاطرنشان کرد: تاکنون حدود ۳۰۰ دانش‌آموز در این طرح شرکت کردند.

برنامه‌نویسی شامل عمل‌هایی مانند تحلیل، ایجاد الگوریتم‌ها و پیاده‌سازی آن الگوریتم‌ها به یک زبان برنامه‌نویسی انتخاب شده‌است که به آن کدگذاری (کدینگ) گفته می‌شود.

برچسب‌ها دانشگاه صنعتی اصفهان اصفهان ریاضیات

منبع: ایرنا

کلیدواژه: دانشگاه صنعتی اصفهان اصفهان ریاضیات دانشگاه صنعتی اصفهان اصفهان ریاضیات مهارت برنامه نویسی زبان برنامه نویسی دانش آموزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۶۰۳۷۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آیا دختران ازدواج کرده می توانند در مدارس روزانه هم تحصیل کنند؟

ایرج شاه ملکی، با بیان اینکه هدف مدارس از راه دور پوشش تحصیلی «دانش‌آموزان بازمانده از تحصیل» است گفت: دانش‌آموز زیر ۱۸ سالی می تواند در مدارس از راه دور ثبت نام کند که مجوزی با عنوان «کمیسیون خاص» با توجه به شرایط جسمی، روحی، مالی، بیماری، دوری راه و صعب العبور بودن مسیر، داشته باشد.

وی با بیان اینکه تحصیل در مدارس از راه دور برای دانش آموزان زیر ۱۸ سال واجب التعلیم راحت نیست، محدودیت دارد و منطقه یا آموزش و پرورش باید تاییدکننده شرایط دانش آموز باشد افزود: برای دانش آموز بالای هجده سال تحصیل در مدارس از راه دور هیچ ممنوعیتی ندارد.

مدیر آموزش الکترونیکی و از راه دور وزارت آموزش و پرورش در خصوص تحصیل دختران ازدواج کرده نیز ادامه داد: این افراد می توانند در شیفت عصر مدارس دولتی، از راه دور، بزرگسالان تحصیل کنند. همچنین آیین نامه اجرایی هم به آن ها اجازه داده با رعایت ملاحظاتی در مدارس روزانه ادامه تحصیل دهند.

شاه ملکی با اشاره به اینکه برای دانش‌آموزان زیر ۱۸ سال و بالای ۱۸ سال برای سه ترم، ثبت نام و همچنین نیم سال تحصیلی داریم گفت: برای ترم مهر ماه، بهمن و دوره تابستان امکان ثبت نام برای دانش آموزانی که شرایط ثبت نام دارند، وجود دارد.

وی با بیان اینکه مدرک مدارس از راه دور همچون مدرک مدارس عادی است عنوان کرد: حتی قبولی تحصیل دانش آموزان از راه دور را در رشته پزشکی نیز داشته‌ایم.

مدیر آموزش الکترونیکی و از راه دور وزارت آموزش و پرورش اعلام کرد که نیروی آزاد «گزینش شده»، ملاک فعالیت معلمان در این مدارس است.

شاه ملکی اظهار کرد: شهریه ثابت هرسال نسبت به سال قبل تغییر می‌کند، مبلغ سال تحصیلی جاری، ۲۴۰ هزار تومان بابت «شهریه ثابت» در سراسر کشور اعلام شده بود اما «شهریه متغیر» واحد درسی به خود استان‌ها واگذار شده که براساس شرایط اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی تعیین می‌شود.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • ارائه مشاوره دقیق برای جذب دانش آموزان به رشته ریاضی
  • مبنای بسیاری از علوم، ریاضی و فیزیک است
  • آیا دختران ازدواج کرده می توانند در مدارس روزانه هم تحصیل کنند؟
  • تقویت هنرستان‌های فنی و حرفه‌ای از اولویت‌های جدی ما است
  • آغاز طرح آموزش شنا به دانش آموزان کهگیلویه و بویراحمد
  • آیین‌نامه توسعه و تقویت مهارت‌آموزی دانش‌آموزان تصویب شد
  • بازگشت به تحصیل ۶۰ هزار تارک تحصیل در کشور
  • مهارت‌آموزی دانش‌آموزان به تصویب رسید‌
  • آموزش ۳۰۰ ساعت مهارت‌آموزی به دانش‌آموزان متوسطه نظری
  • دوره‌ی آموزش خبرنگاری در دبیرستان شاهد سردار شهید قاجاریان نیشابور